Wie zijn wij?

Purgo Domus woning- en gebouwontruiming

Purgo Domus woning- en gebouwontruiming - Purgo Domus woning- en gebouwontruiming

Purgo Domus is opgericht in 2022 door een drietal vennoten: Marcel, Frederik en Anton. De mannen, die ten tijde van oprichting werkzaam waren in zeer uiteenlopende vakgebieden, zagen dat de werkwijze van andere ontruimingsbedrijven zich te vaak kenmerkt als slordig en overhaast. Dit kon beter! Netter, meer servicegericht, en met een luisterend oor voor de klant. Elke ontruiming vraagt om een andere aanpak, maar wat gelijk dient te zijn, is de respectvolle benadering aangezien er altijd diverse, en niet altijd prettige, omstandigheden meespelen waarin een ontruiming plaatsvindt.

Met hun gezamenlijke kennis van technische installatie, zakelijke dienstverlening en communicatie, begonnen Frederik, Anton en Marcel enthousiast aan een "eerste kleine klus". Er volgden meer opdrachten, en in een relatief korte periode wisten zij vele ontruimingen naar volle tevredenheid bij de opdrachtgevers af te ronden. De onderneming groeide al snel uit tot een professionele organisatie, waarbij kwaliteit van de dienstverlening hoog in het vaandel staat.

Onze visie
De kracht van Purgo Domus zit hem in de diversiteit van de benadering, gecombineerd met de de kracht van een gezamenlijke visie. Zo staat men bekend om de "hands-on" mentaliteit, flexibiliteit (geen negen-tot-vijf), een respectvolle benadering en een zeer hoog serviceniveau.

Of het nu gaat om het leeg opleveren van een woning na overlijden, gereedmaken voor de oplevering richting een woningbouwvereniging of voor de verkoop, onze slogan is dan ook:
Purgo Domus - Gewoon Goed Geregeld!


Het team van Purgo Domus

Wij stellen de gezichten achter ons bedrijf graag aan u voor.

Marcel Bunk
Gediplomeerde technische alleskunner met jarenlange ervaring in de installatietechniek. Kenmerkende hands on-mentaliteit met inzicht. Binnen de organisatie is Marcel vooral belast met alles wat enig technisch inzicht nodig heeft. Daarnaast is hij een echte aanpakker die pas stopt zodra de klant meer dan tevreden is gesteld. Marcel doet het licht aan en ook weer uit. Creatieve doorzetter met hart voor zijn klanten en de onderneming.

Frederik Bosker
Analytische probleemoplosser die in zijn ervaring als operator zowel leidinggevend als probleemoplossend zijn mannetje staat. De doortastende vaardigheid van het analyseren van een probleem stelt Frederik in staat om deze adequaat en correct op te lossen. Op locatie is hij een echte aanpakker, en werkt hij tot het uiterste toe naar tevredenheid van de klant. Deze analytische duizendpoot heeft een hoog empathisch vermogen.

Anton Hensema
Commerciële man die decennialang actief is in de zakelijke en financiële dienstverlening. Vanuit zijn zakelijk vernuft is Anton in staat om tegen zo gering mogelijke kosten de klus te klaren, wat de klant positief merkt in de portemonnee. Ondanks dat hij veelal aan de voorzijde van het proces aanwezig is, treft u Anton ook regelmatig bij de uitvoering, in de taak van de ontruimer. Commercieel talent met een klantgerichte aanpak, dat omschrijft hem als geen ander.

Dienstverlening toegespitst op één taak

Te vaak zien wij dat bedrijven zijn gefocust op meerdere diensten tegelijk. Purgo Domus onderscheidt zich door de aandacht te leggen op slechts één taak, en deze naar het beste behoeven uit te voeren, namelijk het respectvol ontruimen van uw woning of gebouw.

Zo ondersteunen wij u als erfgenaam, bewindvoerder, woningverhuurder of ondernemer, waarbij wij uw privacy te allen tijde zullen respecteren. Binnen ons brede netwerk beschikken wij daarnaast over een divers aanbod aan bedrijven die overige diensten kunnen leveren, zoals notarissen, advocaten, makelaars, financieel experts, hovenierbedrijven et cetera.

Hier vindt u een overzicht van ons dienstenaanbod.

Contact via Whatsapp